تبلیغات
«أللَّهُمَّ کُن لِوَلیِکَ ألحُجَّةِإبنِ الحَسَن صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَعَلی آبَائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَة وَ فِی کُلِّ السَاعَة وَلِیَّاً وَ حَافِظَاًً وقَائِداً وَ نَاصِراً و دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ أَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیهَا طَویلاً » زیست شناسی زیستا - چند خبر آموزشی - خبری
زیست شناسی زیستا
منوی كاربری

این وبلاگ را صفحه خانگی خود كن !    ایمیل  به مدیر وبلاگ !    این وبلاگ را به لیست علاقه مندی های خود اضافه كنید !

پیغام مدیر : ورود شما را به وبلاگ زیست شناسی زیستا خوش آمد عرض میکنم امیدوارم مطالب این وبلاگ مورد استفاده شما قرار گیرد.

نظرسنجی
دوست دارید چه موضوعاتی به وب لاگ اضافه شود






صفحات وبلاگ
لینكدونی
لوگوی ما
چند خبر
لینكستان
        چند خبر عمومی ,
معجزه سیر
هرچند بیشتر افراد به خاطر بوی بد سیر از این حبه گیاهی استفاده نمی‌كنند، اما خواص متعدد این گیاه در درمان بیماری‌ها بر هیچ كس پوشیده نیست. به گفته متخصصان سیر اثر مطلوبی در ضد عفونی كردن معده دارد، ولی نباید آن را زیاد مصرف كرد. سیر، همچنین رسوبات خون را حل می‌كند. از این رو مصرف سیر به كسانی كه درد مفاصل دارند، نقرس گرفته اند و یا به رماتیسم مبتلا شده‌اند توصیه می‌شودخوردن سیر عضلات قلب را به نشاط می‌آورد و به این وسیله گردش خون منظم می‌شود. مصرف سیر مجاری تنفس وخون را پاك می‌كند و به این وسیله از تنگی نفس می‌كاهد.

سیر برخی از انواع سل ریوی را هم معالجه می‌كند بخصوص وقتی كه با شیر ممزوج باشد. سیر، برای معالجه اسهال و برونشیت و سردرد و زكام مزمن و ضعف حافظه و سرگیجه سودمند است‌.

سیر در برابر امراض بسیاری مانند تب، مقاوم است. پوست بدن را خوشرنگ و گونه‌ها را سرخ و روده‌ها را از عفونت‌ها پاك می‌كند (بخصوص در اطفال) و با این خاصیت انسان را در مقابل بیماری تیفوئید و دیفتری محافظت می‌كند. این بدبوی پر خاصیت، سنگ كلیه را از بین می‌برد و كرم‌های نازك شكم اطفال را نابود می‌كند. سیر، فلج و رعشه را معالجه می‌كند و در درمان بی خوابی خیلی مفید است.

مصرف سیر برای بیماران مبتلا به مرض قند (دیابت) اثر شفا بخش داشته و قند خون را می‌كاهد.سیر، اثر سمی نیكوتینی كه از دود سیگار حاصل می‌شود را برطرف می‌كندو چنانچه معتادان به سیگار به علت نیكوتین دچار ناراحتی‌های هاضمه و قلب شده باشند، با مصرف سیر احساس بهبودی می‌كنند.البته زیاده روی در مصرف سیر، موجب سردرد و ضعف بینایی می‌شود و باید از مصرف بی رویه آن خودداری كرد.
مصرف بی‌رویه انواع ادویه مسمومیت‌زاست‌
یك متخصص تغذیه با بیان این كه برخی از مواد طعم‌دهنده غذایی مانند زعفران، گل رنگ و دارچین دارای ارزش تغذیه‌ای (ویتامین‌ها و عناصر معدنی) هستند، هشدار داد: مصرف بی‌رویه ادویه‌جات علاوه بر مسمومیت‌زا بودن، باعث ایجاد وابستگی زیاد به مصرف ادویه، پرخوری و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود. ادامه
سیگاری‌ها میوه و سبزی بخورند
نتایج بررسی‌های جدید نشان داده است كه مصرف 3 وعده میوه، سبزی و چای سبز یا سیاه در روز در پیشگیری از بروز سرطان ریه در افراد سیگاری موثر است. افرادی كه از مواد غذایی حاوی فلاونوئیدهای خاص استفاده می‌كنند ظاهرا در برابر سرطان ریه حفاظت می‌شوند. ادامه..
نوشته شده توسط عباس طالبی ساعت 10:06 ق.ظ در روز : دوشنبه 13 خرداد 1387

ویرایش شده در دوشنبه 13 خرداد 1387 و ساعت 09:06 ق.ظ

لینك ثابت | نظرات ()


مطالب پیشین